Terug

Lieve klant,

Het is ons idee om fotografen verder te helpen met leuke, sociale portretsessies, en onze klanten een keus te bieden in fotografen die supermooie foto's leveren. We hebben dan ook geen moeilijke voorwaarden maar gaan ervan uit dat we met zijn allen op basis van dat idee dezelfde doelen nastreven.

Zodra je met de fotograaf van CitySessies tot een afspraak bent gekomen en de betaling voor een CitySessie is ontvangen is de boeking compleet.

Onze fotografen zullen zonder twijfel prachtige foto's gaan maken. Mocht je toch niet tevreden zijn over je CitySessie of vragen of verzoekjes hebben; laat het ons even weten en dan zoeken we samen een passende oplossing. CitySessies biedt je sowieso altijd 100% garantie, oftewel geld terug of een nieuwe CitySessie boeken bij dezelfde of een andere fotograaf. Kortom; we zorgen ervoor dat je tevreden bent!

Je ontvangt binnen 3 dagen na je CitySessie de foto's in een mooie bestel omgeving. Je kunt direct mooie afdrukken, vergrotingen, canvas doeken of het download bestand van je foto bestellen via de website van CitySessies en de samenwerking die we hiervoor hebben met Oypo.

Alle fotobestanden worden gepubliceerd onder de Creative Commons licentie (BY-NC-ND 3.0). Dit betekent onder meer voor jou dat je de foto's mag verspreiden / delen, bewerken en printen zolang je dit niet commercieel doet. Meer over de Creative Commons licentie is te lezen op http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/legalcode.

Je gaat ermee akkoord dat we een selectie van je foto's uit je CitySessie laten zien in het portfolio van jouw CitySessies fotograaf. Mocht je hier bezwaar tegen hebben; laat het ons vantevoren of achteraf weten, dan halen we je foto's van de publieke pagina af.

Met hartelijke groet,
Wij van CitySessies (Esther, Lode & Carsten)

Juli 2014

Je kunt deze voorwaarden ook downloaden als PDF.

Terug