Esther de Boer

@eedebee

Esther de Boer

Zie jij door alle fotografen het bos niet meer? Daar wil ik verandering in brengen. Met CitySessies zorgen we voor een plek waar je laagdrempelig een leuke én goede fotograaf kunnen boeken.

Ik zorg voor het dagelijkse onderhoud van CitySessies en daarnaast ben ik actief als ondernemer van ShootZilla, studio management software voor fotografen.

Ik werk sinds 2009 voor mezelf en ben een fan van de 4-hour workweek ;-). Ik ga dan ook graag op reis of we ruilen ons huis via huizenruil en dan wonen en werken we ineens weer een tijdje ergens anders. Op dit moment (2016) zitten we een tijdje in het Tropische Belize.

Mijn thuisfront bestaat uit Jelmer en 2 dochters Mare en Rosa, en die houden gelukkig ook van variatie. Heb je vragen mail me gerust!

Lode Claassen

@lodeclaassen

Lode Claassen

Binnen CitySessies mag ik de achterkant van de site bouwen. Het technische gedeelte dus. Ook speel ik zo nu en dan voor helpdesk-miep.

Voorheen heb ik meegewerkt aan o.a. WorkPatch en Stichting L3D. Verder probeer ik studenten aan de Hogeschool Utrecht wat bij te brengen over de wondere wereld van de techniek. Ik vind het leuk om aan projecten te werken waarmee ik echt iets kan bijdragen aan het leven van anderen. Daarom is CitySessies weer een mooie volgende stap. Ik hoop dat we veel fotografen aan mooie portretsessies kunnen helpen.

Samen met Frida woon ik in Hilversum. Mijn vriendin komt uit Zweden dus regelmatig maken wij een toer door dit mooie land!

Ik ben trots op mijn wilde haren. In mijn leven staan duurzaamheid en knuffelen centraal.