CitySessies. Boek ‘n relaxte fotosessie op leuke plekken v.a. € 150,—

Wat mag je doen met onze foto's?

Alle foto's op deze site zijn gepubliceerd onder Creative Commons

Alle foto's op deze site zijn gepubliceerd onder de Creative Commons BY-NC-ND 3.0 licentie.

Wat is überhaupt een licentie?

Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd, net als kunstwerken, boeken en muziek. Een foto mag je dus niet zomaar zonder toestemming gebruiken.

Bij CitySessies vinden we het belangrijk dat klanten de door ons gemaakte foto's kunnen gebruiken voor de toepassingen die zij willen. De meeste mensen willen hun foto's delen met vrienden, familie en/of bekenden. Soms via printjes en soms online. We hebben dan ook gekozen voor een Creative Commons licentie (Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0) waarbij in dit soort gebruik is voorzien.

Wat mag er wel en niet?

Met deze licentie mag iedereen de foto's vrij kopiëren, verspreiden en doorgeven. Alleen, zorg wel dat je de naam van de fotograaf vermeld, ze niet commercieel gebruikt, en niet bewerkt.

Voor onze klanten is hier een aanvulling op, namelijk dat klanten de foto's wel mogen bewerken en dat de naamsvermelding niet altijd hoeft. Je wilt tenslotte geen afdruk maken met de naam van de fotograaf erop.

Nog vragen? Hier is de leesbare en de volledige tekst van de licentie. En natuurlijk mag je ons ook altijd bellen of mailen.

Ontvang gratis de 3 beste tips voor jouw fotosessie

Leer hoe je altijd mooi op de foto staat met deze gratis PDF.

Download de gratis tips