Boek ook 'n fotosessie!


Of laat je adviseren

Vaderdag cadeau: snel en lekker opgelost

Geschreven door CityBird Andrea Ege

Eigenlijk is het toch gemeen. Eigenlijk. En er is nog een probleem. Maar laten we bij het begin beginnen 🙂

citysessies_vaderdag
Fotocredit: CityBird Marijn

Moeders worden op moederdag overspoeld met bloemen en cadeautjes. Maar komt vaderdag dichterbij, dan heeft de familie geen idee wat ze moeten geven. En wat gebeurt er? Vader word ‘verrast’ met een ontbijtje op bed (wat sommige vaders stiekem erg vervelend vinden) en op het dienblad liggen naast de croissants de stropdassen, sokken of scheerapparaten… Mooi hoor… (NOT)

Lost in time and space…

Jullie weten al wat er nu komt. En ja, zo is het ook: een fotoshoot is het mooiste cadeau voor papa! Voor jullie nu stoppen met lezen, kijk toch even naar dit blogje: http://www.citysessies.nl/blog/foto-met-papa/. En ja, ik vecht nog steeds tegen de tranen, als ik eraan denk.

Zo daar zijn we weer bij het thema: vaderdag + papa’s + foto’s en bij het volgende tegenargument: Mannen houden vaak niet zo erg van gefotografeerd worden.

Klopt … Maar …

vaderdag_citysessies_floortje_visser
Fotocredit: CityBird Floortje

Yes, we can!

Maar er zijn mogelijkheiden om dit op te lossen: Laat ze iets leuks doen en ze genieten ervan! En jij zult niet alleen een gelukkige papa in 3D hebben maar ook op de foto. Onze CityBirds weten hoe het werkt. Zij zijn niet alleen getest als professionele fotografen, zij zorgen ook gegarandeerd voor een gezellige fotosessie. Zodat iedereen blij wordt en plezier heeft – ook papa, kijk maar naar onze verzameling papa’s op pinterest.

Dus, doen! En let op dat je de foto’s niet kwijt raakt. Hier vind je tot slot nog een paar ideetjes om je foto’s mooi te presenteren.

Fijne vaderdag!!

vaderdag_citysessies_stephan_keereweer
Fotocredit: CityBird Stephan

Boek ook een fotosessie via CitySessies!

  • Top-fotografen in heel Nederland
  • Elke fotograaf doorstond een pittige aanmelding
  • Vanaf €150,— Betaal na maken van afspraak
  • Inclusief mooi canvas of 5 digitale bestanden
  • Fotosessies buiten & binnen (geen saaie studio!)
  • Binnen 3 dagen je foto’s!