Boek ook 'n fotosessie!


Of laat je adviseren

De favoriete fotolocatie van… Fotograaf Scheveningen

Geschreven door CityBird Esther De Boer

Een nieuwe serie op het blog van CitySessies, de favoriete fotolocaties van onze CityBirds!
Zo krijgen jullie gelijk een beetje indruk van onze fotografen en van de leuke plekken waar ze jullie mee naar toe nemen, of andersom ;-). Deze week ben ik zelf aan het woord!

Mijn favoriete fotografeer omgeving is toch wel mijn eigen buurtje in Scheveningen. Ik woon op 5 minuten lopen van de boulevard en het strand en daar ontmoet ik dan ook graag de CitySessies-klanten.

fotograaf scheveningen

Ik met m’n oudste dochter Mare

Ik fotografeer graag op de boulevard, het strand, de duinen én bij FAST.

FAST? Dat is een uniek surfdorp wat al enige jaren aan het einde van de boulevard, bij de havenhoofden te vinden is.

“F.A.S.T. (Free Architecture Surf Terrain) is een beach-hostel, kampeer- en camperplaatsen, een bar, een restaurant, kunstprojecten, een surfwinkel, surflessen, boardopslag, unieke vergaderruimtes, een bunkermuseum en vette feesten.
Zie ook dit leuke filmpje!

FAST is voor mij en mijn fotografie klanten ideaal. Ik kan er altijd leuke gekleurde of gekke achtergronden vinden en de kinderen vinden het heerlijk om even in de skateboard baan te rennen of op de grote arena stijl houten trappen te klimmen.

Gecombineerd met de heerlijke natuur en wijdheid van strand en boulevard + het industriële van de havens om de hoek, heb ik dan in een half uur tot een uur een prachtige collectie gevarieerde foto’s. Deze sessies zijn bijvoorbeeld daar gemaakt:

Soms kies ik in overleg met mijn klanten voor meer natuur en dan ga ik regelmatig naar het andere uiteinde van de boulevard, het zogenaamde Zwarte Pad. Hier heb je duingebied, strand en een leuke wandeling naar een torentje.

Deze sessie is o.a. daar gemaakt:

Ach en zo kan ik eigenlijk overal wel mooie foto’s maken. Maar dit zijn de favorietjes dicht bij mijn huis.

Ik vind het ook leuk om verrast te worden met speciale verzoekjes in Den Haag!!

Dus wanneer je zelf een wens hebt zoals ik in mijn vorige blog over fotosessies op bijzondere locaties vertelde dan is dat ook super!

En jij? Ben je al eens in Scheveningen geweest? Kom je bij mij op de foto? Wat zou jouw plek zijn? Praat mee op onze Facebook page!

Boek ook een fotosessie via CitySessies!

  • Top-fotografen in heel Nederland
  • Elke fotograaf doorstond een pittige aanmelding
  • Vanaf €150,— Betaal na maken van afspraak
  • Inclusief mooi canvas of 5 digitale bestanden
  • Fotosessies buiten & binnen (geen saaie studio!)
  • Binnen 3 dagen je foto’s!