Boek ook 'n fotosessie!


Of laat je adviseren

Coming soon… nieuwe CitySessies voor jou

Geschreven door CityBird Esther De Boer

We hebben geluisterd naar alle mensen die onze website bekeken en de mensen die ons niet boekten… We hebben gezien hoe mensen reageerden als we ze ons fantastische concept uitlegden. We noteerden alle feedback die iedereen had:

Ja maar… ik hoef maar een paar Looking Good foto’s!

Ja maar… ik ben met een hele grote Superstars groep dan is 24 foto’s niet genoeg

Ja maar… kan het niet goedkoper?

En toen gingen we aan de slag…

Het was een Mighty Fine project, met Superstars zoals Lode en Carsten, die samen de backend en frontend aan het klussen zijn geweest. Natuurlijk ook Good Looking Marco die veel met fotografen aan de bel en aan de skype is geweest om iedereen op de hoogte te brengen en allerhande feedback door te geven. Fabuloso Elvera hielp ons met allerhande wijzigingen in verschillende databases en ikzelf bracht alle teksten in webpagina’s, faq’s, voorwaarden etc up to date.

En nu… is alles bijna klaar voor de start. Eind volgende week zijn er op onze website grote wijzigingen te bewonderen!! W00tW00t!

Ik ben best wel trots op ons team… enorm veel werk verzet de laatste weken… wat jullie? Nu nog even geduld… voor de final sprint.

In de tussentijd wordt je natuurlijk onze vriend op Facebook of meld je je aan voor de nieuwsbrief (op de CitySessies homepage), en dan zie je de Mighty Fine update wel voorbij komen!

Boek ook een fotosessie via CitySessies!

  • Top-fotografen in heel Nederland
  • Elke fotograaf doorstond een pittige aanmelding
  • Vanaf €150,— Betaal na maken van afspraak
  • Inclusief mooi canvas of 5 digitale bestanden
  • Fotosessies buiten & binnen (geen saaie studio!)
  • Binnen 3 dagen je foto’s!