Boek ook 'n fotosessie!


Of laat je adviseren

Cadeau voor moeder, een origineel idee

Geschreven door CityBird Esther De Boer

Cadeau voor moeder voor moederdag

Het is nog lang niet zover maar het sluimert wel aan de horizon… moederdag! En een cadeau voor moeder is iets waar ik eigenlijk totaal niet over nadenk. Ik hou enorm veel van m’n moedertje en zeg het haar ook regelmatig en dat vind ik dan zelf belangrijker. Maar toch is het leuk om ook een klein cadeau voor moeder mee te nemen. Helaas is mijn attentheidsknobbel vaak alleen actief als er acute noodzaak is, lees op de dag zelf. En dan blijft het meestal bij last minute nog ergens een bosje bloemen kopen.

cadeau voor moeder

Fotocredit CityBird Hanneke Meier

Hoeveel gaver is het om met je moeder een dagje op pad te gaan en dan tussendoor een fotograaf te boeken (hint: we hebben er een aantal in ons bestand ;-)) die wat prachtige foto’s van jullie maakt? Dan maak je samen leuke herinneringen door tijd met elkaar door te brengen en heb je hier na afloop ook nog eens een fysiek aandenken aan! Koppel het bijvoorbeeld aan een dagje shoppen in een andere stad, een wandeling door de natuur of een heerlijke high tea in een bijzonder theehuis. Succes verzekerd!

CityBird Laura deed dat en huurde CityBird Hanneke in om dit voor haar te realiseren. Een supertof idee! Bekijk hier meer foto’s uit de shoot cadeau voor moeder.

Ik ga nú gelijk iets regelen voor m’n eigen moeder! W00t! Attentheid to the max 😉 Gelukkig leest ze deze blog niet. Heb jij al een ideetje voor moederdag?

Boek ook een fotosessie via CitySessies!

  • Top-fotografen in heel Nederland
  • Elke fotograaf doorstond een pittige aanmelding
  • Vanaf €150,— Betaal na maken van afspraak
  • Inclusief mooi canvas of 5 digitale bestanden
  • Fotosessies buiten & binnen (geen saaie studio!)
  • Binnen 3 dagen je foto’s!